Anlık Bildirim

OnePlus yakında tüm uygulamalar için karanlık mod desteği getirebilir

OnePlus, kullanıcılarına sunduğu sistem genelinde karanlık mod desteğini genişletecek. Şirket karanlık mod seçeneği olmayan uygulamalarda da bu özelliğin kullanılmasını sağlayacak.

OnePlus yakında tüm uygulamalar için karanlık mod desteği getirebilir Tam Boyutta Gör

2020 yılının karanlık mod desteğinin tavan yaptığı yıl olduğunu söyleyebiliriz. İşletim sistemleri ve akıllı telefonlara gelen karanlık mod, hem kullanıcıların göz sağlığı için önem taşırken, hem de cihazların düşük enerji tüketmesini sağlıyor. Dolayısıyla günümüzde karanlık mod desteğine verilen önemin büyük olduğunu söylemek mümkün.

Yeni bir seçenek olarak geliyor

Akıllı telefon üreticisi OnePlus da OxygenOS 10 arayüzünde sistem geneli için karanlık mod desteğine sahip. Ancak şirket bu özelliği bir adım daha ileri götürmek istiyor. XDA geliştirici forumunda yer alan habere göre, OnePlus 7 ve 7 Pro için en son OxygenOS Beta derlemesinde, karanlık modu desteklemeyen uygulamalar için yeni bir seçenek yer alıyor.

OnePlus yakında tüm uygulamalar için karanlık mod desteği getirebilir Tam Boyutta Gör

Resimde de görebileceğiniz üzere OxygenOS ayarlarında, karanlık mod desteği bulunmayan uygulamalar için bu özelliğin aktif duruma getirilebileceği bir seçenek keşfedildi. OnePlus'ın bu özelliğin bazı uygulamaların performansını olumsuz etkileyeceği konusunda kullanıcılarına uyarı yaptığını da belirtelim. Yeni özelliğin Android 11 işletim sisteminden önce kullanıcılara sunulacağı da sızan bilgiler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim