Anlık Bildirim

OpenAI devrim gibi video aracını duyurdu

ChatGPT ve DALL-E yapay zekâ teknolojilerinden sonra Sora adındaki metinden video aracı da duyuruldu. Artık profesyoneller komple bir yapım aracına sahip olabilecek.
OpenAI Sora Tam Boyutta Gör
ChatGPT ile yapay zekâ sohbet robotu alanında bir devrim yapan OpenAI girişimi sonrasında DALL-E metinden görsel teknolojisi ile de ses getirmişti. Girişim şimdi de metinden video aracı ile müthiş üçlemeyi tamamlıyor.

OpenAI Sora nedir?

Sora adıyla tanıtılan yeni yapay zekâ modeli, kullanıcının verdiği bir metne göre 60 saniyelik videolar hazırlayabiliyor. Bu videolar oldukça detaylı, kompleks kamera hareketlerine sahip ve karakterler de oldukça gerçekçi tavırlar sergiliyor.

OpenAI muhtemel zarar veya riskler için Sora asistanı konunun uzmanları tarafından değerlendirmeye alınacak. Ayrıca görsel sanatçıları, tasarımcılar, yapımcılar gibi farklı çevreler ile de iş birliği yapılarak profesyonellere nasıl imkânlar tanınacağı konusunda da fikir alınacak.

Kaynak linkindeki sayfada Sora asistanının metne dayalı etkileyici videolarından örnekler verilmiş. Gerçeği ile ayırt edilemeyecek kadar başarılı ve etkileyici video örnekleri yapay zekânın geleceği ile ilgili endişeleri de arttırıyor. OpenAI Sora asistanı yakın zamanda kullanıma sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12843 kez okundu.
24 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
OpenAI, Sora ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim