Anlık Bildirim

Bütçe dostu Oppo A16K'nin teknik detayları ortaya çıktı

Oppo'nun piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni bütçe telefonu Oppo A16K'nin görselleri ve teknik özellikleri sızdırıldı. Cihaz, Android 11 tabanlı ColorOS 11.1'i çalıştıracak.

Oppo A16K'nın özellikleri ve teknik detayları sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Oppo, yeni bir bütçe odaklı akıllı telefonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yaklaşan Oppo A16K'nin temel özellikleri ve görselleri sızdırıldı. Cihaz, üç farklı renk seçeneğine sahip olacak ve MediaTek Helio G35 yonga setinden güç alacak.

Sızdırılan bilgilere göre Oppo A16K, HD+(1600 x 720 piksel) çözünürlüğe sahip 6.52 inç büyüklüğünde LCD ekranla gelecek. Ekran, damla çentik tasarıma sahip olacak.

Cihazın arkasında ikili gibi görünen anacak tek lensin yer aldığı kamera kurulumu bulunacak. Arka kamera 13MP çözünürlük sunacakken ön kamera çözünürlüğü 5MP olacak.

Parmak izi sensörü olmayacak

Cihaz, 3GB/4GB RAM ve 32GB/64GB depolama ile eşleştirilmiş 12 nm MediaTek Helio G35 yonga setiyle gelecek.

Android 11 tabanlı ColorOS 11.1'i çalıştıracak cihaz, 10W şarj desteğine sahip 4.230 mAh pil ile desteklenecek. Siyah, beyaz ve mavi renk seçenekleriyle gelecek olan telefon, 64 x 75.4 x 7.85 mm boyutlarında ve 175 gr ağırlığında olacak.

Lansman tarihi henüz bilinmeyen Oppo A16K, parmak izi okuyucuya sahip olmayacak ve ses ayar ve güç düğmesi cihazın sağ tarafında yer alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim