Anlık Bildirim

Oppo, arka ekrana sahip üç telefon tasarımının patentini aldı

Akıllı telefon üreticisi Oppo, üç farklı cihazın patentini aldı. Her üç cihaz da arka kamera kurulumunda bir ekrana yer veriyor.                                 

Oppo, arka ekranlı telefon patentleri aldı Tam Boyutta Gör

Oppo, ortak bir özelliğe sahip üç farklı cihazın patentini aldı. Alınan patentlere bakıldığında cihazlar, arka kamera kurulumunda küçük bir ekrana sahip olacak. Şirketin cihazın arkasında küçük bir ekrana yer vererek kullanıcılara selfie çekimlerinde kolaylık sunmayı amaçladığı düşünülüyor.

Arka ekranlı Oppo telefonları

Katlanabilir telefonların kapaklarında yer alan ekranlar kadar işlevsel olmasa da Oppo'nun patentini aldığı cihazlar kullanıcılara bazı konularda kolaylıklar sunacak. Arka kamerayla selfie çekimleri haricinde arka ekranın, bildirimler ve widget'ların gibi kullanım alanlarına sahip olması bekleniyor.

Patent görsellerine bakıldığında ilk cihazda dörtlü arka kamera kurulumuna yer verirken arka ekran tam kurulumun ortasında yer alırken dairesel bir yapıya sahip. İkinci cihazda arka ekran, ikili kamera kurulumunun altında dörtgen bir yapıyla bulunuyor. Üçüncü cihazda ise dairesel bir arka kamera kurulumunun ortasında dörtgen ikincil ekran var.

Oppo'nun mevcut tasarımları hayatı geçirip geçirmeyeceği bilinmiyor. Şirket sadece rakiplerinin bu tasarımlara sahip cihazlar üretmesini engellemek için de böyle bir girişim gerçekleştirmiş olabileceği düşünülüyor. Gelecek günlerle beraber bu konu da açıklığa kavuşacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim