Anlık Bildirim

Oppo Find N2 Flip, MediaTek işlemcili ilk katlanabilir telefon oluyor: İşte özellikleri

Oppo önümüzdeki günlerde dikey şekilde katlanabilen yeni bir akıllı telefon duyuracak. Tanıtım etkinliğien kısa bir süre kala Oppo Find N2 Flip'nin teknik özellikleri sızdırıldı.
Oppo Find N2 Flip'in teknik özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Oppo markası bildiğiniz üzere Find N2 ve Find N2 Flip isimli katlanabilir telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Lansman tarihi yaklaşırken Find N2 Flip modelinin ayrıntılı teknik özellikleri internete sızdı.

Yeni model MediaTek Dimensity 9000+ yonga setini temel alacak. Dikey şekilde katlanabilen cihazda Full HD+ çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı sunan 6.8 inç ana ekran göreceğiz. Dış tarafında ise 60 Hz'lik 3.2 inç boyutunda bir ekran olacak.

Oppo Find N2 Flip'in teknik özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Aralık ortasında tanıtılacak

Oppo Find N2 Flip'in 32 megapiksel selfie kamerası ile geleceği bildiriliyor. Arka panelinde 50 megapiksel ana kamera ve 8 megapiksel ultra geniş açılı lens görev yapacak. Cihaz ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 44W hızlı şarj destekli 4.300 mAh pilinden alacak.

Katlanabilir telefon Android 13 işletim sistemi ve ColorOS 13 yüklü şekilde gelecek. Oppo Find N2 Flip'in 15 Aralık'ta Çin'de duyurulacağı bilgisi var. Global çıkış tarihi için ise 2023'ün ilk çeyreği işaret ediliyor.

Kaynakça https://twitter.com/heyitsyogesh/status/1600355924388061184 https://www.notebookcheck.net/OPPO-Find-N2-Flip-tipped-to-become-an-inaugural-MediaTek-powered-foldable-flagship-smartphone-on-its-launch.672718.0.html Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim