Anlık Bildirim

Oppo Find X2, 22 Şubat'ta ezber bozmaya geliyor

2020 yılının en çok beklenen telefonlarından biri olan Oppo Find X2'nin lansman tarihi belli oldu. Sıra dışı tasarıma sahip olması beklenen akıllı telefon çok yakında tanıtılacak.

Oppo Find X2, 22 Şubat'ta ezber bozmaya geliyor Tam Boyutta Gör

Oppo Find X2, tasarım açısından son yıllarda gördüğümüz en sıra dışı akıllı telefon olabilir. Ekrana gömülü ön kamera ile gelmesi beklenen cihazın kavisli kenarlara sahip olacağı bildiriliyor.

Daha önceki raporlar cihazın WQHD+ çözünürlükte 120 Hz OLED ekran taşıyacağını ortaya koymuştu. Şimdi ise ne zaman lanse edileceğini öğrendik. Oppo Find X2, 22 Şubat tarihinde Barselona'da düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak.

Oppo Find X2, 22 Şubat'ta ezber bozmaya geliyor Tam Boyutta Gör

Ay temalı kamera tasarımı ile çıkabilir

Ne yazık ki paylaşılan görsel yakında resmiyet kazanacak akıllı telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağı konusunda herhangi bir ipucu vermiyor.

Ancak daha önce ortaya çıkan bir patent, Oppo Find X2'nin Ay’ın evrelerinden ilham alınarak tasarlanmış farklı bir arka kamera dizilimi ile piyasaya sürülebileceğini göstermişti. Cihazla ilgili merak edilen tüm detayları öğrenmek için biraz daha beklememiz gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim