Anlık Bildirim

Oppo Find X5 Lite'ın tüm özellikleri ve görselleri ortaya çıktı

Oppo'nun yeni orta segment modeli Oppo Find X5 Lite lansman öncesinde sızdırıldı. Oppo Find X5 Lite'ın tüm özellikleri ve görselleri ortaya çıktı. İşte karşınızda Oppo Find X5 Lite.

Oppo Find X5 Lite'ın tüm özellikleri ve görselleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Oppo'nun Reno 7 5G'nin yeniden markalanmış versiyonu olduğu söylenilen yeni modeli Oppo Find X5 Lite'ın özellikleri sızdırıldı. Henüz lansmanı gerçekleşmeden tüm özellikleri ve görselleri ile karşımıza çıkan Oppo Find X5 Lite, görünüşe göre yeterli özellikler sunacak. İşte Find X5 Lite'ın sızdırılan özellikleri.

Oppo Find X5 Lite'ın muhtemel özellikleri

Oppo'nun yeni modeli Oppo Find X5 Lite iddialara göre 6,43 inç büyüklüğünde AMOLED bir ekranla birlikte gelecek. Bu ekranda 90Hz yenileme hızı sunacak olan cihaz, ekranın hemen üzerinde 32MP'lik Sony IMX615 ön kamerasını taşıyacak. Arka tarafında üçlü kamera grubunu barındıran Oppo Find X5 Lite, 64MP'lik bir ana kameraya, 8MP'lik bir ultra geniş açılı sensöre ve 2MP'lik bir makro sensöre sahip olacak.

Oppo Find X5 Lite'ın tüm özellikleri ve görselleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Gücünü MediaTek tarafından geliştirilen Dimensity 900 yonga setinden alacak olan Find X5 Lite, bu işlemciyi 8GB RAM belleği ile destekleyecek. 256GB dahili depolama sunması beklenilen Oppo Find X5 Lite'ın, elektriksel anlamda gücünü 4500mAh'lik bataryasından alması bekleniliyor.

65W hızlı şarj desteği ile bataryasını kolayca dolduracak olan Oppo Find X5 Lite, tüm bu sistemi Android 12 tabanlı ColorOS 12 ile çalıştıracak. Son olarak çift SIM ve ekran altı parmak izi sensörü gibi özelliklere de sahip olacağı söylenilen Oppo Find X5 Lite'ın ekranı ise Gorilla Glass 5 ile korunacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim