Anlık Bildirim

Oppo Find X5 Pro'nun teknik özellikleri ortaya çıktı

Çinli teknoloji üreticilerinden Oppo'nun, yakında piyasaya sürmeye hazırlandığı amiral gemisi Oppo Find X5 Pro'nun teknik özellikleri belli oldu.                       

Oppo Find X5 Pro'nun teknik özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Çin sosyal ağı Weibo'daki Digital Chat Station sızıntı hesabı, yaklaşan amiral gemisi akıllı telefonu Oppo Find X5 Pro'nun teknik özelliklerini paylaştı.

Sızan bilgilere göre amiral gemisi Oppo Find X5 Pro, QHD+ (1440x3216 piksel) çözünürlüğe ve 120 Hz'e kadar adaptif yenileme hızına sahip 6.7 inçlik AMOLED LTPO 2.0 ekranın yanı sıra, Oppo MariSilicon X yongasıyla eşleştirilmiş Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 yonga setiyle gelecek. Buna ek olarak, akıllı telefonun 80W'lık hızlı şarj ve 50W'a kadar kablosuz şarj desteği ile 5.000mAh kapasiteli bir pilinin de olacağını belirtelim.

Oppo Find X5 Pro'nun teknik özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Oppo Find X5 serisi ne zaman tanıtılacak?

Oppo Find X5 Pro ayrıca 50MP birincil sensör, 50MP ultra geniş ve 13MP ikincil sensör ile arkada üçlü kamera ünitesiyle gelecek. Selfie kamerasının çözünürlüğü ise 32 megapiksel olacak.

Oppo'nun Find X5 ve Find X5 Pro amiral gemisi akıllı telefonlarını Mart 2022'de piyasaya sürmesi bekleniyor. Ne yazık ki cihazların hangi fiyat etiketiyle raflara çıkacakları henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim