Anlık Bildirim

Oppo Find X6 Pro'nun canlı görüntüsü ortaya çıktı

Merakla beklenen Oppo Find X6 serisi çok yakında tanıtılacak. Lansmana çok az bir süre kala Find X6 Pro'nun kamera ünitesini gözler önüne seren yeni bir fotoğraf sızdırıldı.
Oppo Find X6 Pro'nun canlı görüntüsü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Oppo'nun yakında tanıtacağı amiral gemisi Find X6 Pro'nun canlı görüntüsü internete düştü. Yayınlanan fotoğraf akıllı telefonun kamera tasarımını gözler önüne seriyor. Görünüşe bakılırsa cihaz fotoğrafçılık yetenekleriyle öne çıkacak.

Oppo Find X6 Pro iki kısma ayrılmış yuvarlak bir kamera ünitesine sahip. Üst bölüm cam, alt kısım ise metal kaplamalı. Ortada Hasselblad markasına yer verildiğini görüyoruz. Hemen altında ise cihazın görüntü işlemeden sorumlu nöral işlemciyle donatıldığını gösteren MariSilicon yazısı var.

Oppo Find X6 Pro'nun canlı görüntüsü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Üçlü arka kamera

Amiral gemisi 1 inçlik Sony IMX989 ana sensör içeren üçlü kamera sistemiyle karşımıza çıkacak. Buna biri geniş açılı diğeri ise periskop olmak üzere iki Sony IMX890 sensör eşlik edecek. Hepsinin 50 megapiksel çözünürlük sunacağını belirtelim. Ön kısımda 32 megapiksellik Sony IMX709 kamera görev yapacak.

Oppo Find X6 Pro gücünü Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden alacak. Akıllı telefonun 100W kablolu ve 50W kablosuz şarj destekli 5.000 mAh batarya içereceği de gelen haberler arasında. Oppo Find X6 serisinin 21 Mart'ta tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim