Anlık Bildirim

OPPO Find X7 serisi en net haliyle görüntülendi: İşte tasarımı

Oppo'nun merakla beklenen Find X7 serisi netleşmeye başladı. Şimdi de yaklaşmakta olan Oppo Find X7 ve X7 Ultra, en net haliyle görüntülendi. İşte tasarımı...  
OPPO Find X7 serisi en net haliyle görüntülendi: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Amiral gemisi telefonları ile adından sıkça söz ettriren Oppo, çok yakında Find X7 serisini duyuracak. Kaçıranlar için Find X7 ve X7 Ultra'nın özellikleri ve tasarımı daha sızdırılmıştı. Geçtiğimiz saatlerde ise, her iki telefonun gerçek dünya görüntüleri ortaya çıktı.

OPPO Find X7 serisi en net haliyle görüntülendi

Sızdırılan görüntülere göre Oppo Find X7 Pro ve Ultra, çoğunlukla OnePlus Open ve OnePlus 12'den ilham alacak. Buna göre, cihazın arka bölümünde devasa bir kamera adası ve üç sensör bulunuyor. Ayrıca çift tonlu tasarım tercih edilmiş. Bu noktada Find X7 Ultra, iki periskop kameranın yanı sıra hem geniş hem de ultra geniş sensörler ile sahip dünyada ilk olacak.

OPPO Find X7 serisi en net haliyle görüntülendi: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Bir diğer görüntüde ise, serinin ince çerçeveler ve kavisli ekrandan güç alacağını görüyoruz. Ayrıca selfie kamerası için delikli tasarım tercih edilmiş. Bunun yanında her iki cihaz da OnePlus'ın uyarı kaydırıcısını benimsiyor. 

Oppo Find X7 ve X7 Ultra neler sunacak?

OPPO Find X7 standart sürümü, 2780 × 1264 çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunan 6,78 inç BOE ekrana (8T LTPO) sahip olacak. Find X7 Ultra ise, 6,82 inç ekran boyutu, 3168 × 1440 çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı ile bunu bir adım ileriye taşayacak. Ayrıca temel sürümün MediaTek Dimensity 9300, Ultra modelinin ise Snapdragon 8 Gen 3'den güç alacağı belirtiliyor. Kutusundan ise her iki telefon, Android 14, 5.000mAh pil ve 100W hızlı şarj desteği ile çıkacak.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi OPPO Find X7 serisi, Find X7 ve Find X7 Ultra olmak üzere iki modelden oluşacak. Telefonların tanıtım tarihi ise 8 Ocak 2024. Bu nedenle bizlerle kalmayı unutmayın.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim