Anlık Bildirim

Oppo yeni ürünleri ve teknolojileriyle MWC 2022'ye katılacağını açıkladı

Oppo bu yıl gerçekleştirilecek olan MWC 2022 etkinliğine katılacağını duyurdu. Birçok şirketin mobil teknolojilerini tanıtacağı MWC 2022 etkinliğinde Oppo da yerini alacak.

Oppo, MWC 2022'de en yeni modellerini sergileyecek Tam Boyutta Gör

Oppo, bugün MWC 2022 etkinliğine katılacağını resmi olarak açıkladı. Birçok şirketin de katılacağı MWC 2022 etkinliğine katılım sağlayacak olan Oppo, "Geleceği şekillendirin" başlığının da yer aldığı bir poster paylaştı. Bu posterle MWC 2022'de yer alacağını da bildirmiş oldu.

Oppo yeni mobil teknolojileriyle MWC 2022'de olacak

Yıllardır gerçekleştirilen MWC etkinliği bu sene de gerçekleştirilmek üzere planlandı. 28 Şubat - 3 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi 2022, birçok şirketin yeni mobil teknolojilerini tanıtmalarına olanak sağlayacak. Bu seneki etkinliğe "Geleceği şekillendirin" temasıyla katılacağını bildiren Oppo, son bağlantı ürünlerini, mobil teknolojilerini ve 5G başarılarını burada sergileyecek.

Oppo, MWC 2022'de en yeni modellerini sergileyecek

"Akıllı telefon teknolojisi", "5G" ve "AR ekosistemi" gibi başlıkların da yer aldığı beş ana sergi alanı bulunacak olan etkinlikte Oppo da yerini alacak. Ayrıca etkinliğe şahsen katılım sağlayamayan kişiler için sanal bir etkinlik alanı oluşturulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim