Anlık Bildirim

Oppo'nun ilk katlanabilir telefonu Find N, 15 Aralık'ta geliyor: İşte tanıtım videosu

Oppo, dört yıllık yoğun Ar-Ge çalışmalarının bir sonucu olan ilk katlanabilir telefonunu 15 Aralık'ta duyuracak. Oppo Find N olarak adlandırılan modelin resmi görüntüsü ve kısa bir videosu yayınlandı.

Oppo'nun ilk katlanabilir akıllı telefonu Find N geliyor Tam Boyutta Gör

Oppo ilk katlanabilir akıllı telefonunu duyurmaya hazırlanıyor. Çinli marka Oppo Find N adı altında piyasaya süreceği cihazı INNO Day 2021 etkinliğinin bir parçası olarak 15 Aralık tarihinde tanıtacak.

OnePlus'ın kurucu ortağı ve Oppo'nun baş ürün sorumlusu Pete Lau, konuyla ilgili bir mesaj yayınladı. Deneyimli yönetici Find N'nin dört yıllık yoğun Ar-Ge çalışmalarının bir sonucu olduğunu söylüyor. Cihazın geliştirilme sürecinde altı nesil prototip oluşturuldu.

Oppo'nun ilk katlanabilir akıllı telefonu Find N geliyor Tam Boyutta Gör

Ekran kırışıklığı sorunu çözüldü

Oppo Find N genel olarak Samsung Galaxy Z Fold 3'ü andırıyor. Pete Lau katlanabilir telefonun çok şık ve kullanışlı olacağını belirtti. Şirket piyasadaki çoğu modelde yaygın olarak görülen ekran kırışıklıkları ve genel dayanıklılık gibi sorunların çoğunu ortadan kaldırdığını da söylüyor.

Oppo ilk katlanabilir telefonunun teknik özelliklerini henüz açıklamadı. Ayrıca fiyat etiketi ve hangi ülkelerde satışa sunulacağı konusunda da bir bilgi yok. Oppo Find N ile ilgili merak edilen tüm detayları 15 Aralık'ta Oppo INNO Day 2021 etkinliği kapsamında öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim