Anlık Bildirim

Oppo Reno 8'in görselleri sızdırıldı

Oppo'nun yeni akıllı telefon modeli Oppo Reno 8 son haliyle görüntülendi. Oppo Reno 8'e ait olduğu düşünülen Çin patent ofisinde depolanan görüntüler sızdırıldı.

Oppo Reno 8 görselleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Oppo'nun önümüzdeki aylarda piyasaya süreceği modellerden birisi olan Oppo Reno 8'in görselleri sızdırıldı. Oppo'nun Çin patent ofisinde depoladığı görüntüler sızdırıldı. LetsGoDigital tarafından paylaşılan görüntüler Oppo Reno 8'in tasarımını da ortaya çıkarmış oldu. İşte Oppo Reno 8'in tasarımı.

Oppo Reno 8'in sızdırılan görselleri tasarımını ortaya çıkardı

Son yıllarda piyasada oldukça iyi bir yer kazanan Oppo, yeni modeli Oppo Reno 8 için hazırlıkları tamamlamış gibi gözüküyor. LetsGoDigital tarafından paylaşılan görsellerde tasarımı ortaya çıkan Oppo Reno 8 son haliyle karşımıza çıktı.

Oppo Reno 8 görselleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Görsellere baktığımızda gümüş, siyah ve mavi renk seçenekleri ile geleceğini gördüğümüz Oppo Reno 8, gerçekten şık bir tasarıma sahip. Arka tarafında dikey olarak konumlanan üç adet kameranın yanında bir LED flaşa yer veren Oppo Reno 8, o kısmı komple ayrı bir panelmiş gibi yüksekte tutuyor. Bu da cihazın arka tarafının gerçekten şık gözükmesini sağlamış. Ön tarafta ise ince çerçevelere sahip bir ekran görünürken, sol üst köşeye konumlanmış kamera hiç fena durmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim