Anlık Bildirim

Yeni BMW 3 Serisi Touring modeli kameralara yakalandı

Yeni 3 Serisi Sedan’ın tanıtılmasının ardından yeni 3 Serisi Touring, arka tarafı kamuflajlı olarak kameralara yakalandı. İşte otomobilin kamuflajlı ilk fotoğrafları:
Yeni 3 Serisi Sedan’ın tanıtılmasının ardından yeni BMW 3 Serisi Touring, arka tarafı kamuflajlı olarak kameralara yakalandı.

Ön tarafı sedan kasa ile aynı olan 3 Serisi Touring’in, arka tarafına bakıldığında ise hoş bir şekilde eğim verilmiş tavan ve arka cam göze çarpıyor. Bunlar dışında genel olarak tasarımda büyük bir değişiklik yok. BMW kasayı 3 serisinin sportifliğini bozmayacak şekilde tasarlamış. Arka farlar ve egzozlar değiştirilmeden sedan kasadan taşınmış. Fotoğraflardaki araçlar tıpkı sedan kasada olduğu gibi yeni gümüş rengi ve siyah spor jantlarlarla donatılmış. Ayrıca aracın kasası tıpkı sedan kasada olduğu gibi güçlendirilmiş alüminyum ve çelik karışımından üretiliyor.

Sedan kasada olduğu gibi Touring kasada da yenilenmiş 2.0 litrelik ve 3.0 litrelik benzinli motor seçenekleri sunulacak. 330i modelinin kalbi 2.0 litre motor 255 Hp ve 400 Nm tork üretirken, M340i'de kullanılan 3.0 litrelik motor ise 382 Hp ve 500 Nm tork üretiyor. İki motor seçeceği de ZF’in 8 ileri otomatik şanzımanı ile geliyor. Opsiyonel donanımla birlikte şanzıman haritayı takip edip yolun durumuna göre vitesleri ayarlayabiliyor. Touring kasanın M3 modelinin olup olmayacağı hakkında ise şu an bir bilgi yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim