Anlık Bildirim

Overwatch 2'de oyuncu sayısı 6'dan 5'e düşürülecek

Blizzard'ın popüler rekabetçi online oyunu Overwatch'un devam oyunu Overwatch 2'de maçlar 6 vs 6 değil, 5 vs 5 oynanacak. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Overwatch 2, 5 vs 5 olacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Blizzard'ın yaptığı çevrimiçi rekabetçi oyun Overwatch'un ikincisinin geliştirildiği bir süredir biliniyor. Geçtiğimiz saatlerde de ikinci oyun için bir canlı yayın düzenlendi.

Overwatch 2 5vs5 Olacak

Geçtiğimiz yıllarda duyurulan Overwatch 2 ile ilgili geçtiğimiz saatlerde bir canlı yayın düzenlendi. Canlı yayın esnasında ikinci oyuna dair birçok görüntü bulunurken aynı zamanda çeşitli bilgiler de sözlü olarak aktarıldı. Bu bilgiler arasında şüphesiz en dikkat çeken oyuncu sayısındaki değişim oldu.

İkinci oyunda takım başına düşen oyuncu sayısı altından beşe düşürüldü. Maçlar artık iki saldırı, iki destek ve bir adet de tank sınıfından oluşacak. Bu değişiklikteki temel amaç oyunu daha akıcı bir hale getirmek. Bahsi geçen canlı yayının tekrarını aşağıda bulabilirsiniz. Overwatch 2 şu anda hala geliştirme aşamasında ve bir çıkış tarihi yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim