Anlık Bildirim

Overwatch'u, 4 Ocak'a kadar ücretsiz oynayabilirsiniz

Son dönemin popüler çok oyunculu oyunlarından biri olan Overwatch, bugünden itibaren 4 Ocak 2021'e kadar ücretsiz bir şekilde denenebilir. Ayrıca oyun güzel de bir indirime girmiş durumda.

Overwatch'u, 4 Ocak'a kadar ücretsiz oynayabilirsiniz Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Blizzard'ın yaptığı 2016 yılında yayınlanan son dönemin popüler çok oyunculu oyunlarından Overwatch, kısıtlı bir süreliğine ücretsiz oldu.

Overwatch, bugünden itibaren 4 Ocak 2021'e kadar ücretiz bir şekilde oynanabiliyor. Ne yazık ki 4 Ocak'ta tekrardan ücretli olacak. Ancak 4 Ocak'a kadar oyunu satın almak isterseniz %50'lik bir indirim de tüm platformlarda bulunuyor. 

Oyunun ücretsiz versiyonunda oyundaki tüm karakterler açık olacak. Aynı zamanda aralarında Hızlı Oyun, Özel Oyun ve Arcade'in de bulunduğu oyun modlarında 28 farklı haritayı keşfederek Overwatch'ın sunduğu her şeyi deneyimleyebileceksiniz. Oyunu ücretsiz olarak 4 Ocak'a kadar oynayabileceğiniz platformlar PC, Xbox ve Playstation.

Ücretsiz denemede oyuncular ayrıca seviye atlayabilecek, ganimet kutuları kazanabilecek, kahramanları için çeşitli kişiselleştirme seçenekleri açabilecek ve oyunu aynı Blizzard ya da konsol hesabıyla almaları halinde deneme sırasında kaydettikleri tüm ilerlemeyi koruyabilecek

PC üzerinde ücretsiz sürüme buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim