Anlık Bildirim

Oynanışı ve görselliği ile dikkat çeken Rus yapımı açık dünya oyunu The Day Before'dan oynanış videosu paylaşıldı

Bu yıl ocak ayında ilk kez gözüken açık dünya hayatta kalma oyunu The Day Before'dan oynanış videosu paylaşıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Oynanışı ve görselliği ile dikkat çeken Rus yapımı açık dünya oyunu The Day Before'dan oynanış videosu paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını MYTONA'nın yaptığı, geliştiriciliğini ise FNTASTIC'in yaptığı açık dünya hayatta kalma oyunu The Day Before'dan oynanış videosu paylaşıldı.

Geçtiğimiz aylarda duyurulan Rus yapımı oyun, özellikle grafikleri ve gerçekçi oynanışı ile dikkat çekmişti. The Division tarzı açık dünya hayatta kalma oyunu zombi salgını sonrasında bir dünyada geçiyor. Ayrıca oyunun MMO olduğunu da belirtmek gerek. Oyunun yayınlanan ilk videosu daha önce birçok oyunun denediği ve olamadığı gerçekçilikte diyebiliriz. Umuyoruz ki bu oyun bu sefer denediği gerçekliği başarabilir.

IGN'in paylaştığı bu 10 dakikalık oynanış videosunda ise çok iddialı şeyler göremiyoruz ancak yine atmosfer ve oynanış olarak dikkat çektiğini söyleyebiliriz.

The Day Before'un çıkış tarihi ne yazık ki bilinmiyor ancak Steam'de yakında geleceği yazıyor. Ancak oyuna dair hala bilinmeyen birçok şey var. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz, bahsi geçen videoyu da aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22363 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
The Day Before, mmo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim