Anlık Bildirim

Samsung Türkiye: Galaxy Note 7 kullanmayı durdurun ve cihazları kapatın

Galaxy Note 7 hakkında kapsamlı bir uyarı yayınlayan Samsung Türkiye, değişim programıyla ilgili detaylı bilgi vererek cihazların kullanılmamasını ve kapatılmasını istedi.
Bataryadaki problem nedeniyle yaşanan patlamalarla Samsung’un üzerine adeta kara bulut gibi çöken ve dünya çapında büyük bir krize neden olan Galaxy Note 7 hakkında uyarılar peşi sıra gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda oldukça önemli ve detaylı açıklama yayınlayan Samsung Electronics Türkiye, Galaxy Note 7 kullanıcıları için rehber niteliğinde bir yazı paylaştı.
Cihazlarda meydana gelen sorundan ve alınan toplatma kararından bahseden Güney Koreli teknoloji devi, kullanıcıların bu süreç içerisinde Note7'yi kullanmayı durdurmalarını ve cihazlarını kapatarak değişim programına katılmalarını tavsiye etti.
Yeni Galaxy Note 7 ürünleriyle değişimin ekim ayının ortasından sonra yapılmasının öngörüldüğü açıklamada ayrıca kullanıcılara Samsung tarafından geçici telefon tedarik edilebileceğinden bahsediliyor. Kontratlı olarak GSM operatöründen ve yurt dışından alınan cihazlar hakkında da bilgi veren Samsung Electronics Türkiye’nin açıklamasına buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13812 kez okundu.
35 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung türkiye ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim