Anlık Bildirim

Oyuncuları ile dikkat çeken aksiyon komedi filmi The Hitman’s Wife’s Bodyguard'in ilk fragmanı yayınlandı

2017’de yayınlanan The Hitman’s Bodyguard’ın devam filmi olan The Hitman’s Wife’s Bodyguard’ın ilk fragmanı yayınlandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Oyuncuları ile dikkat çeken aksiyon komedi filmi The Hitman’s Wife’s Bodyguard'in ilk fragmanı yayınlandı Tam Boyutta Gör

İlk filmi ile birçok izleyicinin beğenesini kazanan The Hitman’s Bodyguard'ın devam filmi The Hitman’s Wife’s Bodyguard'dan ilk fragman yayınlandı. 

Fragmana baktığımızda yine ilk filmin tonunda olduğunu söylemek gerek ancak bu sefer Salma Hayek daha ön planda olacak gibi duruyor ki zaten bu da filmin isminden belli. İkinci filmde Ryan Reynolds'ın oynadığı karakterin işini bıraktığını ve tatile gittiğini görüyoruz ancak işler ilk filmde olduğu gibi çok daha farklı ilerliyor.

Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. Filmin vizyon tarihi de geçtiğimiz haftalarda belli olmuştu. The Hitman’s Wife’s Bodyguard, 16 Haziran’da yayınlanacak.

Filmin yönetmenliğini Patrick Hughes, senaristliğini ise Brandon Murphy, Phillip Murphy ve Tom O'Connor üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Morgan Freeman ve Antonio Banderas bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12267 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
The Hitman’s Wife’s Bodyguard, The Hitman’s Bodyguard ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim