Anlık Bildirim

Battlefield 1'in savaş ruhunu yansıtan silahları görücüye çıktı

Bu yılın en çok merak edilen yapımlarının başında gelen Battlefield 1'e dair yeni bir video paylaşan EA, oyunda yer alan 1. Dünya Savaşı yıllarına ait bazı silahları görücüye çıkardı.
Şimdiden 2016'ya damga vuracak oyunlar listesine girmeyi başaran Battlefield 1'in yayınlanmasına kısa bir süre kala YouTube’da yeni bir video serisine başlayan Electronic Arts, son paylaşımında bu kez Battlefiel 1'deki silahları mercek altına aldı.
1. Dünya Savaşı yıllarının konu alındığı oyunda dönemin silahlarının gerçeğe en yakın şekilde tasarlanması için kapsamlı bir araştırma gerçekleştirdiklerini ifade eden geliştiriciler, her silahın kendine özgü karakter ve kişiliğinin olduğunu belirtiyorlar. Oyunseverlere daha gerçekçi ve keyifli bir deneyimin aktarılmasında çevre düzenlemelerinin yanı sıra silahların da büyük öneme sahip olduğunu söyleyen EA, bu yüzden ulaşabildikleri bazı silahları daha yakından tanıyabilmek ve anlamak için bizzat denediklerini dile getiriyor.
Görüntülerden anlaşılacağı üzere gerçekçi sesleri ve atış tepkileriyle büyük beğeni toplayan silahlar aynı zamanda dönemin ruhunu da başarılı bir şekilde yansıtmayı başarıyor. Kimi savaş aletleri yakın temas gerektirdiği gibi bazıları ise oldukça yıkıcı bir güce sahip olabiliyorlar. 21 Ekim tarihinde Türkçe metin desteği ile PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için satışa sunulacak Battlefield 1'in son videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim