Anlık Bildirim

Dünyanın ilk "Oyuncu Oteli" açıldı

Teknoloji tutkunları genelde seyahat günlerini teknolojiden uzak şekilde geçirirler. Amsterdam'da açılan yeni bir otel ise seyahat edecek oyun tutkunlarını en iyi şekilde ağırlamayı planlıyor.
Dünyanın ilk 'Oyuncu Oteli' açıldı
 
Turizm ve oyun çok nadiren yolları kesişen iki büyük sektör. Amsterdam'da açılan yeni bir otel ise nadir kesişmelerden birine ev sahipliği yapıyor. The Arcade Hotel adındaki bu otel baştan sona oyuncuların ilgisini çekecek şekilde tasarlanmış.
36 Odaya sahip otel tüm odalarında bedava konsol oynama imkanı sunuluyor. Otel barına inen müşteriler ise burada bulunan platformlarda multiplayer oyunları beraber oynayabiliyorlar. Bar kısmında oyunların yanı sıra ücretsiz çizgi romanlar da bulunuyor. The Arcade Hotel, şehri gezmek isteyen oyunculara ise otelden ayrıldıkları süre boyunca ödünç bisiklet de sağlayabiliyor. Amsterdam'da milyonlarca bisikletin bulunduğunu ve şehirdeki asıl ulaşım yönteminin bu olduğunu da hatırlatalım.
Otel sahibi Daniel Salmanovich ise yaptığı açıklamada "Oyuncular için özel bir otel hazırladık, buraya gelen oyun severler sanki arkadaşlarının evindeymiş gibi hissedecek" diyor. Amsterdam'a ziyaret edecek oyun severler varsa otelin Facebook adresine kaynak linkinden ulaşabilirler.
Dünyanın ilk 'Oyuncu Oteli' açıldı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim