Anlık Bildirim

Panasonic oyuncular için omuz hoparlörünü duyurdu

Panasonic SoundSlayer WIGSS omuz hoparlörü modeli Square Enix ortaklığında hazırlandı ve farklı oyun modları ile oyunculara en iyi tecrübeyi sunmayı amaçlıyor.

Panasonic SoundSlayer WIGSS satışta

Bugün oyuncular için sayısız tasarımda ve segmentte oyuncu kulaklıkları yer alıyor ancak kendisine pazarda yer arayan bir trend de var. Omuz hoparlörü son dönemde sıkça karşımıza çıkmaya başladı.

Panasonic SoundSlayer WIGSS özellikleri ve fiyatı

Omuz üzerine giyilen ses sistemleri özellikle Japonya’da öne çıkmaya başladı. Sony’nin ikinci nesil omuz hoparlörünün ardından Panasonic de SoundSlayer hoparlör modelinin ikinci neslini duyurdu. 

Panasonic SoundSlayer WIGSS kablolu USB hoparlör FINAL FANTASY XIV Online ses ekibinin desteği ile geliştirildi. Yüksek ses kalitesine ulaşan hoparlör 3 farklı mod ile oyunculara yoğun bir tecrübe sunuyor. 

RPG modunda FINAL FANTASY XIV Online için en ideal ses kalitesi ayarlanıyor. FPS modunda sesin geldiği nokta anlaşılabilirken Ses Modu ise macera oyunlarında diyalogları en iyi şekilde duyulmasına odaklanıyor. Ayrıca çift mikrofon ile gürültü engelleme de yapılabiliyor. 

4 kanal tam boy neodim sürücüler yüksek performanslı bir sinyal işlemcisi ile desteklenirken True MAGESS teknolojisi ise tüm yönlere yüksek surround ses verilmesini sağlıyor. Omuzlara da konforlu bir şekilde oturan Panasonic SoundSlayer WIGSS için 199$ fiyat etiketi belirlenmiş. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6636 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
panasonic, Panasonic SoundSlayer WIGSS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim