Anlık Bildirim

Paypal, Facebook'un kripto para birimi Libra'ya olan desteğini çekti

Sosyal medya devi Facebook'un uzun süredir piyasaya sürmeye hazırlandığı kripto para birimi Libra kan kaybetmeye devam ediyor. Projeden desteğini çeken son şirket PayPal oldu.

Paypal, Facebook'un kripto para birimi Libra'ya olan desteğini çekti Tam Boyutta Gör

Facebook'un uzun bir süredir yasal prosedürleri aşıp piyasaya sürmek istediği kripto para birimi Libra, destekçilerini kaybetmeye devam ediyor. Gelen son haberlere göre popüler ödeme sistemi PayPal da Libra'dan desteğini çekti.

PayPal'ın endişeleri var

Paypal, Libra'dan desteğini neden çektiği konusunda henüz resmi bir açıklama yapmış değil. Ancak şirket sözcüsünün The Verge'ye verdiği açıklamada şu cümleler yer alıyor: "Libra’nın isteklerini desteklemeye devam ediyoruz ve gelecekte birlikte çalışma yolunda diyalogu sürdürmeyi dört gözle bekliyoruz. Facebook, PayPal'la uzun zamandır devam eden ve değerli bir stratejik ortaktı ve Facebook ile çeşitli alanlarda ortak olmaya ve destek vermeye devam edeceğiz."

Paypal, Facebook'un kripto para birimi Libra'ya olan desteğini çekti Tam Boyutta Gör

Eğer Facebook'un sanal para birimi Libra ile ilgili gelişmeleri takip ediyorsanız, PayPal'ın bu projeden ayrılması size sürpriz olarak gelmemeli. Zira Libra'nın birçok destekçisi, kripto para birimlerinin yasa dışı faaliyetlerde de kullanılabileceği endişesiyle projeye olan desteklerini sonlandırmış durumdalar. PayPal'ın da aynı nedenlerden ötürü projeden uzak duracağını söylemek yanlış olmayacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim