Anlık Bildirim

Nintendo’dan yeni bir mobil oyun daha

Pikmin Bloom attığınız adımlara göre çiçeklerinizi büyüttüğünüz ve haritada Pikmin aradığınız zengin gerçeklik odaklı bir oyun. Nintendo ve Niantic ortaklığında geliştirildi.

Pikmin Bloom indirin Tam Boyutta Gör

Bu sıralarda kendi konsolu için çalışmalarını sürdüren Nintendo mobil tarafta da hareketli. Uzun bir aradan sonra Pokemon Go ile benzer bir deneyim sunan Pikmin Bloom oyunu indirmeye sunuldu. 

Pikmin Bloom neler sunuyor?

Niantic ile geliştirilen Pikmin Bloom yine zengin gerçeklik, adım sayar ve kamera bileşenleri üzerine temellendirilmiş bir oyun. Adım sayar diyoruz zira harita üzerinde keşif yaparken attığınız adımlar öne çıkıyor. 

Pikmin ismi oyundaki bitkilere verilmiş. Tohum olarak ektiğiniz Pikmin attığınız adımlara göre büyüyor ve gelişiyor. Çiçeklerden tohum toplayarak koleksiyonunuzu büyütüyorsunuz. Günün sonunda geçtiğiniz güzergâh ve varsa çektiğiniz resimler rapor olarak gösteriliyor. 

Yolunuza çıkan mantar gibi bitkilerden besin almak için Pikminlerinizi salabiliyorsunuz. Bu noktada biraz Pokemon’a benziyor. 7 farklı Pikmin türü var ve uçmak gibi türe göre kabiliyetler sergiliyor. Pikmin ile kurduğunuz bağ güçlenirse farklı hediyeler de kazanabiliyorsunuz. 

Pikmin Bloom Pikmin Bloom Pikmin Bloom Pikmin Bloom Niantic, Inc. Çizgi Film Ücretsiz

Pikmin Bloom Pikmin Bloom Pikmin Bloom Pikmin Bloom Games Ücretsiz 275,9 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim