Anlık Bildirim

PlayStation 5'in Türkiye fiyatına beklenen zam geldi: PS5 12.000 TL

Dövizin hızlı yükselişinin ardından bildiğiniz gibi birçok ürüne zam gelmiş ancak PlayStation 5'e gelmemişti. Geçtiğimiz saatlerde de PlayStation 5'in Türkiye fiyatına zam geldi.

PlayStation 5'in Türkiye fiyatı 12.000 TL oldu Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz yılın son aylarıdan bu yana dolar kuru bir hayli yükselmiş durumda. Bu yüzden de ne yazık ki birçok ürüne ciddi oranda zam geldi. Geçtiğimiz saatlerde de birkaç ayın ardından PlayStation 5'e zam geldi.

PlayStation 5'in Yeni Fiyatı 11.999 TL

Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre PlayStation 5'in Türkiye fiyatı 7.500 TL'den 12.000 TL'ye yükseltildi. Burada hemen bir yanlış anlaşılmayı düzeltelim. Birçok insan fiyatların zaten internette 12.000 TL'nin üzerinde satıldığını, 7.500 TL'ye satılmadığını söylüyor. Ancak internette yapılan satışlar resmi satışlar değildi. Bir süredir PS5 resmi mağazalarda internetten değil, fiziksel mağazalardan satılıyordu.

Fiziksel mağazalarda da fiyat 7.500 TL, iki kontrolcülü fiyat 8.400 TL'ydi. Yani aslında PlayStation 5'e gelen zam, yaklaşık 4 ay sonra geldi ve kurun en yüksek olduğu günlerde bile fiyat, eski fiyattı. Xbox Series X ise şu anda Vatan Bilgisayar'da 13.000 TL'ye satılıyor. Resmi bir açıklama yok ancak yakın zamanda PS5'in stoklarının yenilenmesi de bekleniyor diyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20132 kez okundu.
82 kişi, toplam 102 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PS 5, PlayStation ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim