Anlık Bildirim

PS5'in daha hafif olan yeni modeli sessizce satışa çıktı

Geçtiğimiz aylarda ilk kez fark edilen yeni PlayStation modeli, Avustralya'da sessizce satışa çıktı. Yeni model daha kolay bir stand bağlantısına ve daha hafif bir yapıya sahip.

PlayStation 5'in yeni modeli satışa çıktı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz ay daha hafif bir PlayStation modeli bazı kullanıcılar tarafından fark edilmişti. Birkaç saat önce ise bu modelin sessiz bir şekilde satışa çıktığı fark edildi.

CFI-11XX Modeli

PlayStation'ın diskli sürümününün lansman modeli CFI-1XXX model numarasını kullanıyor. Bu yeni model ise CFI-11XX numarasını kullanıyor ve geçtiğimiz saatlerde Avustralya'da aynı fiyat ile satışa çıktığı fark edildi. Geçen ay aktarıldığı gibi ana model ile yalnızca iki farkı bulunuyor. En azından şimdilik açıklanan bu yönde.

Farklılıklardan ilki ve dikkat çekeni stand bağlantı noktasındaki değişiklik. Bundan önce bildiğiniz gibi standı ve PlayStation 5'i bir tornavida yardımı ile bağlayabiliyordunuz. Yeni modelde eklenen bir vida sayesinde elinizle de rahat bir şekilde bağlayabileceksiniz. 

Diğer farklılık ise ağırlıkta. Daha önce de fark edildiği gibi bu yeni model lansman modeline göre 300 gram daha hafif, yani 3.3 kg. Dediğimiz gibi başka bir donanımsal farklılık bilinmiyor. Ayrıca cihazın neden 300 gram daha hafif olduğu da bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
34841 kez okundu.
38 kişi, toplam 44 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PlayStation, PS 5 ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim