Anlık Bildirim

PlayStation 5 özel oyunu Returnal ertelendi

Geçtiğimiz yıl Sony sunumunda duyurulan üçüncü şahıs bakış açısına sahip roguelike shooter oyunu Returnal, ne yazık ki ertelendi. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

PlayStation 5 özel oyunu Returnal ertelendi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Housemarque'nin yaptığıüçüncü şahıs bakış açısına sahip roguelike shooter oyunu Returnal ertelendi. 

PlayStation 5'in bu yıl içerisinde çıkacak olan ilk özel oyunlarından biri olması planlanan Returnal ne yazık ki ertelendi. Ancak hala ilklerden biri olduğunu söyleyebiliriz çünkü çok uzun bir süre ertelenmedi. Normalde 19 Mart'ta çıkması beklenen Returnal, 30 Nisan 2021'e ertelendi.

Sony, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, oyunun geliştirici stüdyosu Housemarque'nin, oyunu istediği kaliteye ulaştırabilmesi için biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. 

Bu yıl birçok oyunun ertelenmesi bekleniyor. Şu ana kadar birkaç farklı büyük oyun çoktan ertelendi ve daha fazla ertelenme de yaşanacak gibi. En azından PlayStation 5 sahipleri Returnal için yalnızca yaklaşık 1.5 ay daha beklemek zorunda kalacak. Umuyoruz ki daha fazla ertelenme yaşanmaz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim