Anlık Bildirim

Epic Games'in bu hafta ücretsiz olarak vereceği oyun erişime açıldı

Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz oyunu indirmeye sunuldu. 25 TL değerindeki bağımsız aksiyon oyunu Dandara: Trials of Fear Edition'ı hemen şimdi indirebilirsiniz.

Epic Games'in bu hafta ücretsiz olarak vereceği oyun erişime açıldı Tam Boyutta Gör

Her hafta oyun veya oyunlar hediye eden Epic Games'in yeni ücretsiz oyunu erişime açıldı ve haftaya verilecek olan oyun da belli oldu.

Epic Games'in bu hafta ücretsiz verdiği oyun bağımsız aksiyon türündeki Dandara: Trials of Fear Edition. Oyunun değeri 25 TL. Şu andan itibaren; 4 Şubat 2021, 19.00'a kadar oyunu Epic Games'ten kütüphanenize eklerseniz, oyun tamamen sizin olacak. Oyunu ücretsiz alabileceğiniz sayfaya buradan ulaşabilirsiniz. 

Epic Games'in haftaya ücretsiz olarak vereceği oyun ise For The King. Onu da 4 Şubat 19.00'dan itibaren ücretsiz olarak hesabınıza ekleyebilirsiniz.

Tanıtım Yazısı

Tuz dünyası çökmenin eşiğinde. Bir zamanlar özgür ruhlar olan halkı, şimdi baskı altında ve ayrımcılığa maruz kalıyor. Fakat her şey bitmiş değil, bu korku atmosferinden umut ışığı bir kahraman yükseliyor. Adı Dandara.

Zeminler, duvarlar ve tavanlar arasında zıplarken yer çekimine meydan oku. Tuz dünyasının ve onun birbirinden farklı karakterlerinin saklı gizemlerini ve karanlık sırlarını keşfet. Dandara'yı baskıcı düşmanlara karşı dövüşme ve hayatta kalma konusunda güçlendir.

Yönünü kaybetmiş bu dünyaya özgürlük ve denge getirmek için Dandara'yı uyandır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim