Anlık Bildirim

PlayStation 6 ve yeni Xbox en erken 2028 yılında gelebilir

Microsoft ve Sony yeni nesil konsollar için 2027 sonları veya 2028 başlarını işaret ediyor. Bu da mevcut konsollara 8 yıl civarında bir yaşam döngüsü vermiş oluyor. 
PlayStation 6 Tam Boyutta Gör
Konsol üreticileri yaklaşık 2 yıldır mevcut konsolların ekmeğini yiyor ve uzun bir süre daha bu devam edecek. Microsoft ve Sony en azından 7 yıllık bir döngüye sadık kalmanın planlarını yapıyor.

PlayStation 6 ne zaman?

Sony’nin açıklamaları ve Microsoft’un Activision-Blizzard satın alımına sunduğu raporlar yeni neslin 2028 civarında çıkabileceğini gösteriyor. Bu da mevcut neslin 7 yıl ya da 8 yıllık bir döngü içerisinde kalacağı ihtimalini öne çıkarıyor.

PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için yeni versiyonlar olacak mı sorusu merak ediliyor. Xbox One ve PlayStation 4 için ara versiyonlarla döngü desteklenmişti. Bazı kaynaklar gelecek yıl içerisinde daha ince veya daha güçlü versiyonlar bekliyor.

Diğer taraftan Microsoft’un bulut oyunculuğunu yaygınlaştırmak için yoğun çalışmaları da dikkatlerden kaçmıyor. Yaklaşık 5 yıllık bir süreç içerisinde bulut oyunculuğun gelişimi yeni nesil konsolların çıkışını da etkileyebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2783 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
playstation 6, PS 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim