Anlık Bildirim

PlayStation'ın ardından Xbox'ta da isteyen herkese Cyberpunk 2077 iadesi başladı

Cyberpunk 2077'nin eski nesil konsollardaki facia çıkışından sonra önce PlayStation, şimdi de Xbox iade politikalarını değiştirdi ve isteyen tüm oyuncular Cyberpunk 2077'yi iade edebiliyor.

PlayStation'ın ardından Xbox'ta da isteyen herkese Cyberpunk 2077 iadesi başladı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt Red'in yaptığı bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan Cyberpunk 2077 yaklaşık bir hafta önce çıkışını yaptı. PC ve yeni nesil konsollarda yine adere eder seviyede çalışsa da oyun ne yazık ki eski nesil konsollarda çok kötü performans veriyordu.

Bu kötü performansın ardından CD Projekt, PlayStation 4 ve Xbox One üzerinden oyuna sahip olanların oyunu iade edebileceği açıkladı. Ancak platformlarla net bir anlaşma yapmadıkları için oyunu iade etmek isteyen oyuncular, platformların para iadesi koşullarına takıldı.

Bu olayın ardından da bu sabah Cyberpunk 2077 tamamen PlayStation Store'dan kaldırıldı ve tüm oyunculara iade yapılacağı açıklandı. Birkaç saat önce de aynı açıklama Microsoft Store için geldi. Microsoft Store üzerinden oyunu alan herkes şu andan itibaren isterse oyunu iade edebilir. Ancak oyunun PlayStation aksine Microsoft Store'da hala satın alınabilir olduğunu da hatırlatalım.

İade etmek için buradan daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. CD Projekt Red, eski nesil konsollardaki düzeltmelerin şubat ayına kadar yapılacağını daha önce açıklamıştı. O zamana kadar oyunu konsol üzerinde satın almasanız sanırım daha iyi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3333 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cyberpunk 2077, iade ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim