Anlık Bildirim

PlayStation Plus'ın Nisan oyunları belli olmuş olabilir

Sony'nin PlayStation Plus abonelerine aylık olarak verdiği oyunlar henüz açıklanmadı ancak Reddit'te çıkan bir söylentiye göre oyunlar belli oldu. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

PlayStation Plus'ın Nisan oyunları belli olmuş olabilir Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz gibi PlayStation'da, oyunları online oynamanızı sağlayan ve aylık olarak birkaç oyuna ücretsiz erişim hakkı kazandığınız abonelik sistemi olan PlayStation Plus bulunuyor. Her ay bu sistemde oyunculara yeni oyunlar hediye ediliyor ve Nisan 2021 oyunları belli olmuş olabilir.

PlayStation Plus Nisan 2021 ücretsiz oyunlarının henüz resmi olarak duyurulmadığını öncelikle belirtelim. Ancak Reddit'teki bir söylenti oyunların hangi oyunlar olduğunu ortaya çıkarmış olabilir.

Geçtiğimiz haftalarda yapılan PlayStation sunumunda Oddworld serisinin yeni oyunu Oddworld: Soulstorm'un çıkış ayında PlayStation Plus üyelerine ücretsiz olarak verileceği açıklanmıştı. Oyun 6 Nisan'da yayınlanacak, yani Plus oyunlarının erişime açıldığı tarihte. Nisan oyunlarından birincisi Oddworld: Soulstorm.

İkinci oyun ise Reddit'te çıkan söylentilere göre başarılı ve sevilen strateji oyunu Civilization VI. Bu söylenti Japonya'daki Reddit kullanıcıları tarafından çıkmış durumda ve birçok kullanıcı da onaylıyor. Ancak yine de resmi açıklamayı beklemekte fayda var.

PlayStation Plus'ın Nisan 2021 oyunları 31 Mart 2021'de açıklanacak. Açıklandığında mümkün olan en kısa süre içerisinde sizlere aktaracağız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21380 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
playstation plus, nisan 2021 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim