Anlık Bildirim

PlayStation sahipleri için yeni bir abonelik servisi geliyor gibi duruyor: PlayStation Plus Video Pass

Sony, geçtiğimiz saatlerde yanlışlıkla Polonya'da PlayStation Plus Video Pass isimli abonelik servisi hakkında bilgi yayınladı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

PlayStation sahipleri için yeni bir abonelik servisi geliyor gibi duruyor: PlayStation Plus Video Pass Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz gibi Sony, PlayStation konsolu için PlayStation Plus isimli bir abonelik servisine sahip. Bu servise aylık belirli bir ücret ödeyerek hem oyunların online moduna erişim sağlayabiliyorsunuz hem de aylık olarak birkaç farklı oyun hediye ediliyor. Bu siteme yeni bir özellik ekleniyor gibi duruyor.

Geçtiğimiz saatlerde PlayStation Plus'ın Polonya web sitesinde PlayStation Plus Video Pass isimli yeni bir sistem gözüktü. Yazanlara göre PlayStation Plus sahipleri 22 Nisan 2021 tarihi ile 22 Nisan 2022 tarihleri arasında ücretsiz olarak erişebilecek. 

Tanıtımda bulunan görsele göre Sony, kendi yayıncılığını yaptığı filmleri PlayStation Plus Video Pass sistemine ekleyecek ve PlayStation Plus aboneleri bu filmleri izleyebilecek. Bu filmler sonuçta yine Sony'e bağlı olduğu için böyle bir sistemin gelmesi çok da şaşırtıcı bir durum değil ancak henüz hiçbir ayrıntı bilinmiyor.

Eğer görseldeki tarihler doğruysa yarın akşam saatlerinde en geç bu sistem ayrıntılı bir şekilde açıklanacaktır. PlayStation'ın Xbox Game Pass'e bir cevabı olacağı biliniyordu. Bu yenilik ve bu tarzdaki yenilikler ile Xbox Game Pass'e rakip olması kaçınılmaz olacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10693 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PlayStation Plus Video Pass, playstation plus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim