Anlık Bildirim

Plex yeni güncellemesi ile Apple TV desteğini ekledi

Plex kullanıcıları artık ücretsiz ve reklam destekli içerik kütüphanesine Apple TV üzerinden de ulaşabilecek. Entegrasyon güncelleme ile kullanıcılara sunuluyor.

Plex yeni güncellemesi ile Apple TV desteğini ekledi Tam Boyutta Gör

Popüler medya depolama ve yayın platformu Plex bir süredir kapalı beta olarak testlerine devam ettiği Apple TV entegrasyonunu güncelleme olarak sunmaya başladı. Entegrasyon Plex’in kendi kütüphanesi ile ilgili.

Plex ve Apple TV entegrasyonu

Kullanıcı kitlesini geliştirmek adına canlı TV ve talebe bağlı içerik platformlarını bünyesine ekleyen Plex son olarak Apple TV ile entegrasyon çalışmalarına başlamıştı. Beta testlerinin ardından son kullanıcıya da sunulmaya başladı.

Plex ve Apple TV entegrasyonu sadece platformun kendi ücretsiz ve reklam destekli içerik kütüphanesi için geçerli olacak. Entegrasyon kapsamında Plex geliştiricileri Apple’a bir içerik listesi sunmuş. Kullanıcıların kendi içerik kütüphanelerini aktaramayacakları ifade ediliyor.

Kullanıcı Plex üzerinde bir içeriğe başladıktan sonra yarıda bırakırsa Apple TV uygulamasındaki Sonraki İçerik sırasında görünecek. Bu sırada Hulu, HBO, Amazon Prime Video gibi diğer platformlardan da içerikler olabilecek. Plex uygulaması hali hazırda App Store üzerinden indirilebiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim