Anlık Bildirim

16 giriş barındıran Thunder 4 dock tanıtıldı: 100w hızlı şarj ve dahası

Plugable, CES 2023'de üzerinde 16 giriş bulunduran Thunder 4 dock ürününü tanıttı. Amazon'da satışta olan ürün, USB-C'li laptop kullanıcılarının değerlendirebileceği ürünlerden biri.
Plugable 16-in-1 Thunderbolt 4 Dock Tam Boyutta Gör
USB, USB-C ve Thunderbolt dock istasyonları üreten bilinen markalardan Plugable, CES 2023’de Thunderbolt 4 dock ürününü duyurdu. Yeni dock istasyonunda 2.5Gbps Ethernet, UHS-II SD kart yuvaları, 100W hızlı şarj, eski tip cihazlar için USB-A portu dahil 16 giri çıkış barındırıyor.

Plugable Thunderbolt 4 Dock özellikleri Tam Boyutta Gör
Plugable, yeni Thunderbolt 4 Quad Dock ürününde bu kadar fazla giriş çıkışı bir araya getirmek için Intel’in Goshen Ridge yonga setinden faydalandıklarını söylüyor. Dock, 100w şarj, iki adet HDMI portu, çift DisplayPort, 2.5Gbps Ethernet ve hafıza kartları için yuvaya ek olarak USB-A bağlantı noktasını kullanan cihazlar için 6 adet port içeriyor. Bir adet te 10Gbps performans ve güç sağlayan USB-C portu mevcut.

300 dolara Amazon'da satışta

Dock, HDMI/DisplayPort üzerinden Windows PC’lerde 4 harici monitöre çıkışı desteklerken, M1 Pro/Max işlemcili Mac bilgisayarlar için 2 harici ekran bağlayabiliyorsunuz. Plugable 16-in-1 Thunderbolt 4 Dock olarak Amazon’da satışta olan ürünün fiyatı; 300 dolar. Şu anda ön sipariş verilebiliyor, 19 Ocak’tan itibaren satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim