Anlık Bildirim

Poco M2 Reloaded, 21 Nisan'da geliyor

Poco, piyasaya sürülmesinden bu yana 1 milyondan fazla satan M2 akıllı telefonunun daha ucuz bir versiyonunu çıkarmaya hazırlanıyor. Poco M2 Reloaded isimli model 21 Nisan'da resmiyet kazanacak.

Poco M2 Reloaded, 21 Nisan'da geliyor Tam Boyutta Gör

Poco markası geçtiğimiz Eylül ayında M2 isimli bir akıllı telefon piyasaya sürmüştü. Şirket şimdi de 1 milyondan fazla satan cihazın farklı bir versiyonunu çıkarmaya hazırlanıyor.

Yeni model Poco M2 Reloaded adı altında pazara giriş yapacak. Poco Hindistan'a ait resmi Twitter hesabında akıllı telefonun 21 Nisan'da tanıtılacağı açıklandı. Duyurudan hemen sonra Flipkart'ta satışa sunulacak.

Daha ucuz olacak

Poco M2 Reloaded, bellek ve depolama kapasitesi bakımından standart modelden ayrılacak. Poco M2, 6 GB + 64 GB ve 6 GB + 128 GB olmak üzere iki konfigürasyonda sunulmuştu. Reloaded versiyonu 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip olacak.

Akıllı telefonun geri kalan özelliklerinin aynı kalması bekleniyor. Poco M2 Reloaded daha düşük bir fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Diğer tüm detayları öğrenebilmemiz için birkaç gün daha sabretmemiz gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim