Anlık Bildirim

Poco X2'nin gece çekim performansı rakibini geride bıraktı

Tanıtılmasına sadece birkaç gün kalan Poco X2 ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Şimdi de şirketin resmi Twitter hesabından, cihazın gece çekim testi yayınlandı.

Poco X2'nin gece çekim performansı rakibini geride bıraktı Tam Boyutta Gör

Poco Hindistan'ın resmi Twitter sayfası, yaklaşan akıllı telefon modeli Poco X2'nin gece çekim performansı ile ilgili bir paylaşım yaptı. Realme X2 ile karşılaştırılan akıllı telefonun testi başarıyla geçtiği belirtiliyor.

4 Şubat'ta tanıtılacak

Karanlık ortamda, flaşsız bir şekilde çekilen fotoğraflarda, Poco X2'nin Realme X2 modeline kıyasla daha ayrıntılı bir fotoğraf çektiği görülüyor. Şirketin, "Kırmızı hap mı yoksa mavi hap mı?" şeklinde bir soruyla Matrix'e gönderme yaparak yayınladığı testte sadece tek bir fotoğrafın mevcut olduğunu da belirtelim.

Poco X2'nin gece çekim performansı rakibini geride bıraktı Tam Boyutta Gör

Poco X2 modelinin 6.7 inç LCD ekranı 120Hz yenileme hızı sunacak ve Gorilla Glass 5 korumasıyla gelecek. 64, 8, 2 ve 5 megapiksellik sensörlerden oluşan dörtlü kamera kurulumu ile kutudan çıkacak olan akıllı telefonun Snapdragon 730G yonga seti, 6GB RAM, 64GB depolama alanı, 4.500 mAh pil ve 30W hızlı şarj desteğiyle satışa sunulacağı da sızan bilgiler arasında. 4 Şubat'ta lansmanı yapılacak Poco X2 modelinin 209 dolardan satışa sunulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim