Anlık Bildirim

Geekbench'te listelenen Poco X6 Neo'nun lansman tarihi ve özellikleri ortaya çıktı

13 Mart'ta piyasaya sürülecek Poco'nun yeni akıllı telefonu X6 Neo, yakın bir zamanda Geekbench'te listelendi. İşte lansmanına sayılı günlerin kaldığı cihazın beklenen özellikleri:
Poco X6 Neo'nun lansman tarihi ve özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
X6 serisini genişletmeye hazırlanan Poco, şimdilerde X6 Neo üzerinde çalışmakta. Şirketin yayınladığı yeni Twitter paylaşımı ile Hindistan lansman tarihi ortaya çıkan cihaz, yakın bir zamanda Geekbench'te de listelendi ve önemli özellikleri ortaya çıktı.

İşte 13 Mart'ta piyasaya sürülecek Poco X6 Neo'nun beklenen özellikleri:

Şirketin yaptığı paylaşıma göre 13 Mart'ta piyasaya sürülecek Poco X6 Neo, yakın bir zamanda 2312FRAFDI model numarasıyla Geekbench'te de listelendi. Düz kenarlarla ve arka tarafta uzun dikdörtgen bir kamera ünitesi ile görüntülenen cihaz, 108MP birincil lens ve bir LED flaş ünitesinin konumlandırıldığı iki sensöre sahip olacağı onaylandı.

Poco X6 Neo'nun lansman tarihi ve özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Yüzde 93,3 ekran/gövde oranına ve 7,69 mm ekstra ince gövdeye sahip cihazın 2GHz'de altı çekirdek ve 2,40GHz'de çalışan iki çekirdekten oluşan Dimensity 6080 işlemciden güç alması bekleniyor. Ayrıca Geekbench'te 12GB RAM ve Android 14 işletim sistemi ile listelenen cihaz, tek çekirdekli ve çok çekirdekli test sonuçlarında sırasıyla 778 ve 2.123 puan aldı. 
Kaynakça https://www.gizmochina.com/2024/03/09/poco-x6-neo-launch-date-revealed-along-with-key-details-also-spotted-on-geekbench/ https://www.flipkart.com/poco-x6-neo-coming-soon-ju2s-store?param=1991&pageUID=1709966000658 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim