Anlık Bildirim

Poco, Xiaomi'den ayrılarak bağımsız bir marka oluyor

Xiaomi'nin alt markası olarak kurulan Poco da Redmi gibi bağımsız bir marka olarak yoluna devam edecek. Büyük ilgi gören Pocophone F1'in devam modeli de yolda.

Poco, Xiaomi'den ayrılarak bağımsız bir marka oluyor Tam Boyutta Gör

Xiaomi Başkan Yardımcısı ve Xiaomi Hindistan Başkanı Manu Kumar Jain, Pocophone F1'in devam modelinin yakında tanıtılacağını doğrulayan bir duyuru yaptı.

Deneyimli yönetici ayrıca, Xiaomi'nin bir parçası olarak kurulan Poco'nun artık bağımsız bir marka olarak faaliyet göstereceğini resmen açıkladı.

Benzer bir duyuru bundan bir yıl önce Redmi markasıyla ilgili olarak da yapılmış, ardından bu marka altında çok sayıda akıllı telefon ve aksesuar piyasaya sürülmüştü.

Poco, Xiaomi'den ayrılarak bağımsız bir marka oluyor Tam Boyutta Gör

Artık zamanı geldi

Manu Kumar Jain konuyla ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Poco'yu Xiaomi'nin içinde bir birim olarak oluşturduk, ancak şimdi Poco'nun kendi kimliği var. Xiaomi Pocophone F1'in inanılmaz derecede popüler bir akıllı telefon olduğu kanıtlandı. Poco'nun bağımsız bir marka olarak faaliyet gösterme zamanının geldiğine inanıyoruz."

Xiaomi Hindistan'ın patronu daha önce yaptığı bir röportajda, Pocophone F1'in halefinin geliştirilmekte olduğunu ve kısa süre içinde piyasaya sürüleceğini onaylamıştı. Poco'nun kendine ait ayrı bir web sitesinin olduğunu da belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim