Anlık Bildirim

Pokemon Go, iPhone 13 Pro için 120fps desteğine kavuştu

Bir zamanların en popüler mobil oyunlarından olan Pokemon Go, yeni güncellemesi ile iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max modellerinin ProMotion ekranı için 120fps desteğine kavuştu.

Pokemon Go, iPhone için 120fps desteğine kavuşuyor Tam Boyutta Gör

2016 yılında çıkış yapan ve uzun süre global konuşma konusu halinde kalan Pokemon Go, eskisi kadar oynanmasa da yeteri kadar kullanıcıya sahip. iPhone ailesinin ilk 120Hz ekran destekli telefonu iPhone 13 Pro ailesi için Pokemon Go güncellendi.

120fps, varsayılan olarak etkin değil

Pokemon Go, eski iPhone modellerinde varsayılan olarak 30fps’de çalışıyordu ancak Pokemon Go’nun 1.191.0 güncellemesi ile iOS cihazları için yüksek fps ayarına izin veriliyor. 60Hz ekrana sahip iPhone’lar, ayarlardan daha yüksek fps’yi seçerek, 60fps oyun deneyimi hissedebiliyor. iPhone 13 Pro için ise yine benzer bir sistem bulunuyor. Oyun, varsayılan olarak 60fps’de çalışıyor ancak ayarlardan ProMotion ekran için 120fps ayarını aktifleştirebiliyorsunuz.

Yüksek fps ayarının varsayılan olarak devre dışı olmasının sebebinin batarya ömrü için olduğu düşünülüyor. iPhone 13 Pro ve Pro Max, çıkışlarında sadece Apple tarafından geliştirilen uygulamalarda 120Hz destekliyordu. Apple’ın durumu düzeltmesinden beri yüksek kare saniyeli uygulamalar ve oyunların sayısı artıyor. Gün geçtikçe, yeni nesil iPhone’lar için birçok uygulama 120Hz desteği sağlayacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim