Anlık Bildirim

Popüler NFT pazaryeri OpenSea’nin mobil uygulaması çıktı

NFT sektörünün en popüler platformu OpenSea'nin mobil uygulaması çıktı. Kullanıcıların uzun süre beklediği mobil uygulamada henüz alım satım özelliği bulunmuyor.

Popüler NFT pazaryeri OpenSea’nin mobil uygulaması çıktı Tam Boyutta Gör

Popüler NFT pazaryeri OpenSea kısa bir süre önce sosyal medya hesapları ve websitesi üzerinden yaptığı açıklamalarla iOS ve Android mobil uygulamalarını duyurdu. 

Çoğu şirket için mobil uygulama çıkarmak 1,5 milyarlık değerleme rakamlarına ulaşmadan önce kaydedilen bir kilometre taşı. Ancak OpenSea, bu adımı milyarlarca dolarlık işlem hacmine ulaştıktan sonra atmayı tercih etti.

Popüler NFT pazaryeri OpenSea’nin uygulaması üzerinden henüz alım satım işlemleri gerçekleştirilemiyor. Uygulama üzerinden sadece NFT’lere göz atılabiliyor. OpenSea, uygulama üzerinden alım satımı desteklemek istiyorsa, USD ödemeleri için altyapısını oluşturması ve daha fazla kullanıcıyı buna yönlendirmesi gerekiyor.

Popüler NFT pazaryeri OpenSea’nin mobil uygulaması çıktı Tam Boyutta Gör

OpenSea uygulamasında kullanıcılar profillerine giriş yapabilir, favori NFT'lere göz atabilir, NFT'leri arayabilir,, filtreleyebilir, çeşitli istatistikleri görüntüleyebilir. Ayrıca uygulama üzerinden NFT’leri sosyal medya üzerinden paylaşmak da mümkün. 

Bir diğer NFT pazaryeri Rarible da yaklaşık bir ay önce bir mobil uygulamasını yayınlamıştı. OpenSea'nin uygulaması gibi, Rarible uygulaması da kullanıcıların yalnızca NFT'lere göz atmasına olanak sağlıyor.

OpenSea: NFT marketplace OpenSea: NFT marketplace OpenSea: NFT marketplace OpenSea: NFT marketplace Graphics & Design Ücretsiz 36 MB

OpenSea: NFT marketplace OpenSea: NFT marketplace OpenSea: NFT marketplace OpenSea: NFT marketplace OpenSea Sanat ve Tasarım Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim