Anlık Bildirim

Prince of Persia: The Sands of Time Remake belirsiz bir tarihe ertelendi

Oyun dünyasının popüler ve sevilen yapımlarından biri olan Prince of Persia: The Sands of Time'ın yeniden yapımı olan Prince of Persia: The Sands of Time Remake ertelendi.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake belirsiz bir tarihe ertelendi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Ubisoft'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Ubisoft Pune ve Ubisoft Mumbai'nin yaptığı Prince of Persia: The Sands of Time Remake ertelendi.

Oyun dünyasının en popüler ve sevilen serilerinden biri olan Prince of Persia'nın yeni oyunu, oyuncular tarafından yıllardır bekleniyor. Ancak Ubisoft tarafından yıllarca duyuru gelmemişti ki geçtiğimiz yıl duyurulan oyuna kadar. Ancak ne yazık ki o da yeni bir oyun değil Prince of Persia: The Sands of Time'ın yeniden yapımı oldu. Yine de oyuncuları heyecanlandırdığını söyleyebiliriz.

Geçtiğimi saatlerde ise ne yazık ki Prince of Persia: The Sands of Time Remake ertelendi. İlk tarihi 21 Ocak 2021 olan oyun, geçtiğimiz aylarda 18 Mart'a ertelenmişti. Şimdi de oyun bir kez daha ertelendi ancak bu sefer bir tarih açıklanmadı. Oyunun ne zaman yayınlanacağı belli değil.

Ertelenmenin sebebi ise daha iyi bir oyun sunabilmek. Prince of Persia: The Sands of Time Remake; PlayStation 4, Xbox One ve PC (Epic Games Store, Ubisoft Store, Uplay) için çıkış yapacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim