Anlık Bildirim

Playstation Plus abonelerine Mart ayında verilecek ücretsiz oyunlar açıklandı!

Playstation kullanıcılarına sunulan abonelik servisi Playstation Plus'ın bu ayki Mart 2024 oyunları açıklandı. İşte PS Plus Mart 2024 oyunları...               
PS Plus Mart 2024 oyunları Tam Boyutta Gör
Sony'nin abonelik hizmeti Playstation Plus, yepyeni oyunlarla genişlemeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi bu hizmet, PS Plus Essential, Extra ve Deluxe olmak üzere üç farklı katmana ayrıldı ve her ay yeni oyunların eklendiği bir oyun kütüphanesi sunuyor. Son olarak Sony, Mart ayında PlayStation Plus kütüphanesine eklenecek ücretsiz oyunları açıkladı.

PS Plus Mart 2024 oyunları

Bildiğiniz gibi Şubat ayının başında PS Plus'ın en alt abonelik katmanı olan yani PS Plus Essential katmanına, Foamstars, Rollerdrome ve Steelrising olmak üzere üç yeni yapım eklenmişti.

Mart ayında PS Plus kütüphanesine eklenecek yapımlar ise Sifu, EA Sports F1 23, Hello Neighbor 2 ve Destiny 2: Witch Queen olacak. Bu üç oyunun PS Store'daki toplam değeri 4.170 TL ve 5 Mart tarihinden itibaren erişilebilir olacağını hatırlatalım. Ayrıca bu tarihe kadar halihazırda ücretsiz olarak sunulan Foamstars, Rollerdrome ve Steelrising'i oyun kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu üç oyun yalnızca PS Plus Essential aboneliğini kapsıyor. PS Plus Extra ve Deluxe oyunları ise önümüzdeki günlerde açıklanacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim