Anlık Bildirim

PlayStation 5 sınırlı stoklarla bugün 15.00'te Amazon Türkiye'de satışa çıkacak

Sony'nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5, bugün ve yarın toplamda 300 adet olmak üzere satışa çıkacak. PlayStation 5'i satın alabileceğiniz sayfayı ve detayları haberimizde bulabilirsiniz.

PS5 bugün Amazon Türkiye'de satışta! Tam Boyutta Gör

Sony'nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5'in çıkışının ardından yaklaşık 7 ay geçmiş durumda. Ne yazık ki hem yoğun talep hem de küresel çip krizi sebebiyle Türkiye'e dahil olmak üzere tüm dünyada PlayStation 5 satın almak bir hayli zor. Satın almayı bekleyenler için ise bugün Amazon Türkiye'den güzel bir haber geldi.

PlayStation 5, Bugün Amazon.com.tr'de Satışta!

Amazon Prime Day kapsamı altında aylardır bulunamayan PlayStation 5, sınırlı stoklarla satışa çıkacak. Amazon'un açıklamasına göre bugün, yani 21 Haziran'da Türkiye saati ile 15.00'da 150 adet PlayStation 5 satışa çıkacak. Aynı şekilde yarın, yani 22 Haziran'da Türkiye saati ile yine 15.00'da 150 adet daha PlayStation 5 satışa çıkacak. Her iki gün de konsolun fiyatı resmi fiyat olan 7.499 TL olacak.

Her iki gün de ürün satışa çıktığında, yani 15.00'da buradaki sayfadan satıcıyı Amazon.com.tr seçerek PlayStation 5 satın alabilirsiniz. Konsola olan ilginin yüksekliğini düşünürsek satın almak isteyenlerin elini çok hızlı tutmasında fayda var. 

Ayrıca şu anda Amazon Prime Day indirimleri de devam ediyor. Buradan tüm Prime Day fırsatlarına göz atabilirsiniz. Yine bizleri takipte kalarak Prime Day'in öne çıkan fırsatlarını da takip edebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20234 kez okundu.
36 kişi, toplam 45 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon, PS 5 ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim