Anlık Bildirim

PlayStation 5'in farklı renkteki ilk resmi tasarımları tanıtıldı: Ocak 2022'de satışta

Bildiğiniz üzere PlayStation 5 şu ana kadar yalnızca beyaz rengiyle piyasadaydı. Ancak geçtiğimiz saatlerde konsolun ilk farklı renkteki tasarımları tanıtıldı. 

PS5'in farklı renge sahip tasarımları tanıtıldı: İlk görseller Tam Boyutta Gör

PlayStation 5 bildiğiniz üzere çıkış yapmasından bu yana yalnızca beyaz renkte bir tasarıma sahipti. Bağımsız şirketler her ne kadar yeni tasarımlı kapaklar çıkartsa da Sony, bu şirketlere dava açarak ürünleri piyasadan kaldırtmıştı. Geçtiğimiz saatlerde de ilk resmi tasarımlar duyuruldu.

PlayStation 5'in yeni kapak tasarımlarına baktığımızda beyaz renk dışında beş farklı renge daha sahip olduğunu görüyoruz. Bu yeni modellerin ismi Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue ve Galactic Purple. Aslında bu enteresan isimleri bir kenara bırakırsak yeni tasarımlarda siyah, kırmızı, pembe, mavi ve mor renklerini görüyoruz. Yalnızca kapakları satın alarak sahip olduğunuz PS5'e takabileceğinizi belirtelim. Hem dijital hem de normal versiyon için bu modeller erişilebilir olacak.

Bu yeni tasarımlı cihazlar Ocak 2022'de ABD, Kanada, İngiltere, Fransa, Almanya, İsviçre, Avusturya, İspanya, Portekiz, İtalya, Avustralya, Yeni Zelanda, Japonya , Çin, Tayvan, Hong Kong, Singapur, Malezya, Tayland, Endonezya, Vietnam, Kore ve Filipinler'de satışa sunulacak. Yıl içinde diğer ülkelere gelmesi de bekleniyor.

Bu yeni tasarımlı PS5'ler dışında 3 farklı DualSense de duyuruldu. Onlar da Nova Pink, Starlight Blue ve Galactic Purple. Cihazın daha öncesinde zaten Midnight Black ve Cosmic Red modelleri satışa çıkmıştı. Hem yeni PS5'lerin hem de yeni DualSense'lerin görsellerini aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9112 kez okundu.
23 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, PS 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim