Anlık Bildirim

PS5 kontrolcüsünün ardından şimdi de Xbox Series kontrolcüsü için şikayetler başladı

Xbox Series x ve Xbox Series S'in yeni kontrolcüsü için de şikayetler başladı. Microsoft şikayetlerin farkında olduğunu ve üzerinde çalıştığını açıkladı.

PS5 kontrolcüsünün ardından şimdi de Xbox Series kontrolcüsü için şikayetler başladı Tam Boyutta Gör

Microsoft'un ve Sony'nin yeni nesil oyun konsolu birkaç ay önce çıkışını gerçekleştirdi. Geçtiğimiz haftalarda PlayStation 5 kontrolcüsü DualSense için şikayetler gelmeye başlamıştı ve hatta bir hukuk firması yasal süreci başlattığını açıklamıştı. Şimdi de şikayetler Xbox tarafından geliyor.

Son günlerde aktarılan şikayetlere göre Xbox Series X ve S kontrolcüsü basılan tuşlara tepki vermemeye başlamış durumda. Raporlara baktığımızda oyuncular hem PC'de denediğinde hem de konsolda denediğinde bazı kontrolcülerde basılan tuşların tepkisiz kaldığını aktarmış. Microsoft ise geçtiğimiz günlerde olayın farkında olduklarını ve üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

The Loadout'a açıklama yapan Microsoft, "Microsoft olarak ürünlerimizi sıkı kalite kontrolünden geçiriyoruz ve müşterilerimize benzersiz bir oyun deneyimi sunmayı vaat ediyoruz. Bazı oyuncuların Xbox kontrolcülerinde tepkisizlik sorunu yaşıyor olduklarının veya olabileceklerinin farkındayız. Ekiplerimiz aktif olarak bu sorun üzerinde çalışıyor. Yardım için müşteri destek bölümünü kullanabilirsiniz." açıklamasıdna bulundu.

Umuyoruz ki sorun kısa bir süre içerisinde çözülür. PlayStation 5 kontrolcüsünün sorunları ile ilgili henüz bir gelişme söz konusu değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10505 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox, xbox kontrolcüsü ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim