Anlık Bildirim

PS5 özel oyunu Returnal, DLSS ve FSR desteğiyle PC'ye geliyor

Üçüncü şahıs bakış açısına sahip roguelike shooter oyunu Returnal, PC'ye geliyor. Oyunun ışın izleme, DLSS ve FSR desteği ile geleceğini gösteren PC platformundan yeni görüntüler sızdırıldı.

PS5 özel oyunu Returnal, DLSS ve FSR desteğiyle PC'ye geliyor Tam Boyutta Gör

Housemarque tarafından geliştirilen ve Playstation 5 özel oyunlarından biri olan Returnal, PC platformuna çıkış yapan diğer birinci taraf Sony oyunlarına katılıyor. Geçtiğimiz aylarda SteamDB veritabanında görüntülenen yapım, bugün erken saatlerde PC’de göründü.

Işın izleme, DLSS ve FSR desteği ile geliyor

Youtube üzerinde paylaşılan görüntüler Sony tarafından kısa süre içerisinde kaldırılsa da, oyunun PC platformuna geleceği ve ışın izlemeli gölgeler, yansımalar, DLSS ve FSR gibi seçenekler sunacağı onaylandı diyebiliriz. Sony, Returnal'in bir PC sürümünü henüz resmi olarak duyurmadı. Öte yandan PC’ye gelen God of War, Spiderman ve Horizon: Zero Dawn gibi yapımlar göz önüne alındığında Returnal’ın da gelmesi muhtemel görünüyor.

Yakın zamanda Sony, 2025 yılına kadar piyasaya sürülecek yapımların yarısının PC ve mobil cihazlarda yer alacağını söylemişti. Şimdilik, Returnal'in PC çıkış tarihi bilinmiyor. Ancak paylaşılan görüntülere bakıldığında oyunun hazır olduğunu ve duyurunun yakın bir tarihte gerçekleşeceğini söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim