Anlık Bildirim

Söylentiye göre PlayStation 5 Pro, 2023 yılında çıkış yapacak

Sony'nin bir önceki nesilde de yaptığı gibi bir "Pro" versiyon çıkartıp çıkartmayacağı belli değil ancak son çıkan söylentiler PS5 Pro'nun 2023 yılında çıkabileceğini gösteriyor.

PS5 Pro, 2023 yılında çıkabilir Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz nesilde bildiğiniz önce PlayStation 4 ardından konsolun daha ince versiyonu olan PlayStation 4 Slim ve son olarak da daha güçlü konsol olan PlayStation 4 Pro çıkışını yaptı. PlayStation 5'in çıkışından sonra da oyuncula yeni versiyonlar için meraklanmaya başladı. 

PlayStation 5 Pro 2023'te Gelebilir

Geçtiğimiz günlerde teknoloji kanalı Moore's Law is Dead'in paylaştığı bir videoya göre Sony, PS4 zamanında da olduğu gibi aynı zaman çizelgesini kullanarak PS5'in de Slim ve Pro modelini çıkarmayı hedefliyor. Yani 2022 yılında Slim modelini ve 2023'te de Pro modelini çıkarmayı planlıyor. 

Kanalın söylediğine göre bu yeni Pro cihazının ne kadar güçlü olacağı belli değil ancak Sony sınırlarını zorlayıp 700 dolarlık bir konsol çıkartabilir. Elbette tüm bunların söylentiden ibaret olduğunu hatırlatalım. Aslında Pro ihtimali bulunsa da 2023 biraz erken bir tarih olabilir çünkü çıkmayan oyunlar yüzünden hem Xbox'ta hem de PlayStation'da yeni neslin gücünü tam göremedik. Bu yüzden tarih biraz daha geç olabilir.

Ancak PS5'in Slim versiyonu çok daha olası duruyor çünkü PS5 ciddi anlamda çok büyük. Birkaç hafta önce çıkan modelde ağırlık olarak biraz küçülmeye gidilmişti. Komple konsolun küçüldüğü bir modelle karşılaşma ihtimalimiz çok yüksek ancak küresel çip krizi her şeyin önüne geçiyor olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16091 kez okundu.
20 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PS 5, PlayStation ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim