Anlık Bildirim

PSV Eindhoven, Bitcoin ödemeli sponsorluk anlaşması yaptı

Hollandalı dev futbol kulübü PSV Eindhoven, sadece Bitcoin (BTC) ile ödeme alacağı yeni bir sponsorluk anlaşması yaptığını duyurdu. Sözleşme, gelen haberlere göre iki sezon boyunca sürecek.

Hollanda’da bulunan futbol takımı PSV Eindhoven, Hollandalı kripto para şirketi Anycoin Direct ile bir sponsorluk anlaşması imzaladığını açıkladı. Bu anlaşma takımı, sponsorluk ücretinin tamamını Bitcoin (BTC) ile alan ilk Avrupa kulübü yaptı.

17 Ağustos’ta yapılan açıklamalara göre, Avrupa’da kripto para farkındalığını artırmayı amaçlayan ve türünün ilk örneği olan anlaşma iki sezon sürecek.

PSV Eindhoven, Bitcoin ödemeli sponsorluk anlaşması yaptı Tam Boyutta Gör

"Gelecek için umut verici"

PSV’nin ticari direktörü Frans Janssen, ödemelerin kolaylaştırılması için gerekli kripto para cüzdanlarının hazır olduğunu belirtti ve anlaşma ile ilgili şunları söyledi: “Kripto para dünyasının sunduğu olanaklar gelecek için oldukça umut verici. Bu anlaşma ile de yenilikçi bir kulüp olduğumuzu tekrardan göstermiş olduk.”

Eidnhovens Dagblad isimli gazeteye göre PSV’ye sezon başına 400.000 euro değerinde Bitcoin (BTC) ödenecek.

PSV Eindhoven, Bitcoin ödemeli sponsorluk anlaşması yaptı Tam Boyutta Gör

Daha önce de PSV, 1988 yılında Şampiyonlar Ligi finalinde kazandığı kupayı nisan ayında, Ethereum tabanlı bir platform olan Momentible’da NFT (non-fungible token) olarak satışa çıkarmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim