Anlık Bildirim

Elon Musk, Cybertruck’ın öne çıktığı bir PUBG fragmanı paylaştı

Dünyada milyonlarca oyuncusu bulunan PUBG Mobile, geçtiğimiz ay Tesla ile yapılan bir iş birliğini duyurmuştu. Elon Musk, oyuna yeni eklenen Tesla içeriklerini gösteren bir fragman paylaştı.

PUBG Mobile'a Tesla içerikleri geldi Tam Boyutta Gör

SpaceX ve Tesla'nın kurucusu olan Elon Musk, twitter üzerinden Tesla’nın yeni çıkaracağı farklı bir tasarıma sahip kamyoneti olan Cybertruck'ın öne çıktığı PUBG Mobile fragmanı paylaştı. İki şirket haziran ayında iş birliği yapacaklarını ve oyuna yeni içerikler ve eşyaların geleceğini duyurmuşlardı.

Cybertruck ve Model Y ön planda

Paylaşılan yeni videoda, Cybertruck oldukça öne çıkıyor ve Model Y ile beraber bir bombayı yok ederken görülüyor. Yeni iş birliği sayesinde Tesla’nın büyük fabrikası olan Tesla GigaFactory’de oyuna eklenirken anahtar görevi ile oyunculara Model Y üzerinde işleme ve montaj etme fırsatı sunuluyor.

Oyunculara yeni özellikler sunuyor

Model Y’nin gerçek modelinde bulunan otopilot özelliğini de oyuna getiren yeni iş birliği, oyuncuların haritada işaretledikleri noktaya otomatik olarak gitmelerini sağlıyor.

PUBG'nin yeni çıkacak mobil oyunu PUBG New State'in ise ön kayıtları hala devam ediyor. Oyun, 2051 yılında geçecek ve oyunculara yeni teknolojik silahlar, genişletilmiş harita ve yeni araçlar sunarken grafik konusunda oldukça iddialı bir şekilde geliyor. Tesla ile PUBG iş birliğinin yeni oyunda devam edeceği de düşünülenler arasında yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim