Anlık Bildirim

Snapdragon 898'in tanıtılacağı muhtemel tarih belli oldu

Qualcomm'un yaklaşan amiral gemisi yonga seti Snapdragon 898, 30 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan yıllık Teknoloji Zirvesi'nde tanıtılacak.

Qualcomm Snapdragon 898'in tanıtım tarihi ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Qualcomm'un sıradaki amiral gemisi yonga setinin lansmanı için muhtemel tarih belli oldu. Şirketin web sitesinde yıllık Teknoloji Zirvesi(Tech Summit) etkinliği için oluşturulan bir sayfada, etkinliğin 30 Kasım - 2 Aralık 2021 tarihleri arasında düzenleneceği belirtiliyor. Snapdragon 898 yonga setinin de etkinliğin ilk gününde tanıtılacağı düşünülüyor.

Snapdragon 898 için geri sayım başladı

Şimdiye kadar yaklaşan yonga seti hakkında bazı bilgiler ortaya çıkarıldı. SM8450 model numarasıyla Snapdragon 898 yonga setinin Geekbench puanlarını paylaşıldı ve Snapdragon 888'den yaklaşık %15 ve Snapdragon 888 Plus yonga setinden de yaklaşık %5 daha yüksek puanlara sahip olduğu görüldü.

Snapdragon 898, yıllık Qualcomm Teknoloji Zirvesi'nde tanıtılacak

Sızdırılan bilgilere göre Snapdragon 898, 5nm süreçlerinde üretilen Snapdragon 888 ve Snapdragon 888 Plus'a göre bir yükseltme olarak 4nm sürecinde üretildi. Yonga setinde, bir adet 3.0GHz saat hızıyla Cortex X2 çekirdeği, üç adet 2.5 GHz saat hızıyla Cortex-A710 çekirdeği ve dört adet 1.79GHz saat hızıyla Cortex-A510 çekirdeği olmak üzere yeni ARMv9 çekirdeklerini kullanılacak. Grafik tarafında ise Adreno 730 GPU yer alacak.

Güvenilir sızıntılarıyla tanınan Digital Chat Station, Xiaomi ve Motorola'nın Snapdragon 898 yonga seti destekli telefonlara sahip ilk iki üretici olacağını belirtiyor. Her iki şirketin de yıl bitmeden yeni yonga setinden güç alan telefonlarını tanıtması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl tanıtılan Snapdragon 888 yonga seti ilk olarak Xiaomi Mi 11'de kullanılmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim